Отборът на Астра (Гюргево) бързо се отърси от загубата от ЧФР Клуж в

...
Отборът на Астра (Гюргево) бързо се отърси от загубата от ЧФР Клуж в
Коментари Харесай

Астра се завърна към победите с Китанов на вратата

Отборът на Астра (Гюргево) бързо се отърси от загубата от ЧФР Клуж в предишния кръг и през днешния ден се завърна на победния път. Съставът на Богдан Андоне победи с 3:1 Академика (Клинчени) в семейството си от 22-ия кръг на румънската Лига 1. Във втори следващ мач на вратата на отбора от Гюргево бе варненският вратар Георги Китанов, написа sportal.bg.


Срещата стартира неприятно за гостите и още в 5-ата минута Андрей Рауца си вкара автогол за 1:0. В 27-ата минута Астра удвои предниата си след прецизен изстрел на Жулиен Беге, а в 72-ата минута Денис Алибек направи резултата типичен в интерес на домакините.

В 77-ата минута Давид Бруно си отбелаза автогол и оформи крайното 3:1, като направи загубата на гостите малко по-почетна.

С тази победа Астра си върна първото място в класирането с 43 точки, само че и с мач повече от ЧФР Клуж, който е с 41 точки и занапред ще играе своя дуел от кръга срещу Волунтари. Академика пък остава на 12-ата позиция с 20 пункта.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|Ко
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР